Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, maar raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pastel-naturel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Ruilen

Wij vervangen alleen producten die defect of beschadigd zijn. Wil je een product retourneren? Stuur een email naar info@pastel-naturel.nl en wij handelen het samen met je af.

 

Retouradres

Retouren worden verstuurd naar:
Kerkstraat 74,
5161EE in Sprang-Capelle.

Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en verpakking. Nadat een retour is aangemeld ontvang je op werkdagen binnen 48 uur retourinstructies per mail. Je dient de retourzending dan binnen 14 dagen retour te sturen.

0
    0
    product(en)
    Je winkelmand is leegGa terug