Zoek
Filters
Verleng een mooie avond in je tuin met deze vuurschaal 60 cm zwart. Dankzij het compacte formaat is deze vuurschaal geschikt voor de wat kleinere tuinen. Leg een aantal houtblokken in de schaal en je creëert een gezellige sfeer in je tuin. Tegelijkertijd wordt het aangenamer om buiten te blijven zitten. Doordat je het vuur in de schaal stookt, heb je geen last van vallende asresten in je tuin. De matzwart gelakte vuurschaal is licht van gewicht waardoor je hem gemakkelijk verplaatst. Houd er rekening mee dat de vuurschaal niet volledig roestbestendig is. Hij verkleurt dus als hij voor langere tijd buiten staat.
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
€34,95

 

 

 

 

 

 

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Serveertoren - 4 bamboe planken

In één keer al je hapjes op tafel met deze stoere serveertoren. Serveerset 19,5x14,5x36cm. Elegante metalen XL etagere / serveertoren met 4 bamboe planken (14x19x1,5cm) Inclusief bakjes. Materiaal: metaal & bamboe.
€29,95

Fakkel - Linnen

Fiësta like there’s no mañana! Op zwoele zomeravonden zijn onze fakkels je partner in crime. De fakkels zijn rustiek en door en door gekleurd.
€3,95

Rustik Lys dinerkaars 6s - stone

Romantisch dineren gaat zeker lukken met deze dinerkaarsen! De meeste dinerkaarsen zijn door en door gekleurd en omdat de onderkant van de kaarsen taps toelopen passen ze in vrijwel alle standaard kandelaren. Pakje van 6 stuks
€3,95