Zoek
Filters

Koken & eten

Keukenaccessoires

Een keuken is pas echt mooi als je ziet dat er in geleefd wordt. Een overzichtelijke chaos is een kenmerk van de meest prachtige keukens. Ben je op zoek naar trendy keukenaccessoires? Dan ben je bij Pastel & Naturel aan het juiste adres. Bij ons heb je een ruime keuze aan leuke keukenaccessoires. In de ‘keuken’ gaan we ook door in de natuurtinten en de Scandinavische look. Je vind hier de leukste serviezen, schaaltjes, broodplanken, mokken, broodtrommels, en ook hier de Knitfactory-lijn. Met leuke placemats en bijbehorende schorten kom je ook in de keuken goed voor de dag. En als je een leuke plank of rek in je keuken hebt hangen, zijn de mokken of voorraadbussen leuk om hierop te zetten. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd leuke keukenaccessoires die bij jou passen. Ook leuk voor een feestje, picknick of om cadeau te geven. We maken gebruik van verschillende soorten merken en materialen. En dat alles in mooie natuurlijke tinten.

Bakjes en schaaltjes zijn beschikbaar in veel soorten kleuren, stijlen en materialen. Dit is terug te zien in ons divers assortiment. De materialen van onze trendy keukenaccessoires gaan mee met de laatste trends en passen perfect in jouw keuken. Aardewerk accessoires zien er warm en uniek uit. Geen enkel potje of schaaltje is hetzelfde. Naast aardewerk hebben we ook nog acaciahout, bamboe en andere natuurlijke materialen.

Als nieuwe klant kun je lekker wegzwijmelen in onze unieke stijl omdat we alleen maar gebruik maken van rustige kleuren en materialen. Onze verschillende merken zorgen voor ons divers assortiment aan trendy keukenaccessoires. We weten wat de laatste trends zijn en dit is te zien in onze collectie.

 

Tafelpresentatie

Als je een lekkere maaltijd, lunch of een lekker borrelhapje hebt gemaakt, wil je dit natuurlijk zo representatief mogelijk laten zien aan je gasten. Als iets er netjes en verzorgd uitziet, smaakt het eten dubbel zo lekker. Daarom kun je bij Pastel & Naturel een ruim en divers assortiment tafelaccessoires vinden. Van servies zoals borden, mokken en hapjesplanken tot aan dienbladen, je kunt alle soorten tafeldecoratie vinden in onze webshop.

Alle ingrediënten voor jouw georganiseerde chaos kun je bestellen op www.pastel-naturel.nl.